Tanfolyami áttekintés
A szervezés alapjai tanfolyam

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy ha jobban meg lennének szervezve a dolgok, akkor az embereknek jobb életük lenne. Mindannyiunknak vannak tapasztalatai a bürokratikus aktatologatással, a személytelen hivatalokkal vagy a nemtörődöm kereskedelmi vállalkozásokkal. A gyatra szervezés súlyos probléma, amely milliárdokat felemésztő veszteséghez, eredménytelenséghez és csökkent termelékenységhez vezet.

A szervezés a személyes siker kulcsfontosságú és gyakran hiányzó tényezője. Nélkülözhetetlen egy család sikeréhez is. Céljaink eléréséhez, bármilyen nagyok vagy kicsik legyenek is azok, szükség van a szervezés ismeretére és alkalmazására. Hogyan ossza be a leghatékonyabban és legsikeresebben az idejét, a tevékenységeit és az erőforrásait? Hogyan csökkentse minimálisra a zavaró tényezőket? És hogyan hangolja össze az erősségeit a céljai eléréséhez?

L. Ron Hubbard felismerte, hogy az embernek éppúgy nem volt megértése arról, hogy hogyan szervezze meg a tevékenységeit, mint ahogy arról sem, hogy milyen is az igazi szellemi természete. Kutatásainak figyelemre méltó részét annak szentelte, hogy feldolgozza a szervezés témáját – és ezt a feladatot maradéktalanul el is végezte.

Ez a tanfolyam és a hozzá tartozó füzet az általa kifejlesztett szervezési technológia legfőbb alapelvei közül csak néhányat tartalmaz, de ezek az alapismeretek önmagukban is elegendőek ahhoz, hogy jelentősen növeljék bármely tevékenység hatékonyságát, akár csoportról, akár egyénről legyen szó. A káosz és a zűrzavar nem természetes állapota az életnek. Csak akkor vannak jelen, amikor nem értjük meg, és nem követjük a természeti törvényeket. Íme néhány természeti törvény a szervezetekről és a szervezésről.

Kezdés most >>
Tanfolyami részletek

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam lépésről lépésre van felépítve, sorrendben követik egymást az olvasnivalók, a fogalmazások és a gyakorlati feladatok.

A kezdés előtt ön létrehozza a személyes fiókját az Önkéntes lelkész weboldalon. Ha már be van jelentkezve, az internetes program végig fogja önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. Az összes tanfolyami anyagot az Önkéntes lelkész weboldal biztosítja.

A tanfolyam hossza

4-6 óra. De csinálhatja a tanfolyamot a saját sebességével is. Más szóval, nincs időhöz kötve. A tanfolyam ingyenes szolgáltatás a részünkről az ön számára.

Tanfolyami anyagok

Füzet: A szervezés alapjai

vagy A Szcientológia kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzet fájlját ingyenesen, illetve vásárolja meg a füzetet, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

A tanfolyama során egy online tanfolyam-felügyelő fogja önt felügyelni, aki segíteni fog abban, hogy ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert azokból. A végeredmény az lesz, hogy ön teljes mértékben képessé válik alkalmazni a tanfolyam adatait. Ha bármilyen további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Értékelés

Az ön tanfolyam-felügyelője értékelni fogja az ön által beküldött összes feladatot. Ha valamelyik feladata javítást igényel, a felügyelője vissza fogja azt küldeni önnek, és útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy mit kell átnéznie és kijavítania.

Tanfolyamzárás

A tanfolyam lezárásáról postán kapni fog egy kinyomtatott oklevelet is.

Segítség

Az online tanfolyamainkkal kapcsolatos szolgáltatások mindig az ön rendelkezésére állnak. Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőjét, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el.Kezdés most >>
Sikerbeszámolók

„Nagyobb tudásra tettem szert a szervezés tárgyából, ami eléggé korlátozott volt a múltban. Most magabiztos vagyok ebben a témában, és amikor elkezdek egy tevékenységet, akkor a füzetben lévő 21 alosztály alapján szervezek, és helyesen látok neki a munka elvégzésének.

Ezt alkalmazom a személyes életemben, a családomnál és még a szervezetnél is ahol dolgozok, és pozitív eredményeket érek el. Megváltoztattam a cégem szervezési tábláját, és mindenki jól fogadta a kezdeményezést.

Amikor meghatároztuk az alosztályok összes posztjának, illetve munkatársaiknak a funkcióit, és hogy milyen feladatok elvégzését várjuk el tőlük, a munka ellenőrzése sokkal egyszerűbbé és hatékonyabbá vált.

Remélem, hogy ennek a tudásnak a gyakorlásával az életem minden területén fejlődni fogok, és másokat is tudok tanítani. Köszönöm a szíves együttműködésüket és támogatásukat.” – E. M.


„Hatalmas lehetőség megtanulni, hogy hogyan javítsam az életem minőségét azáltal, hogy ezeket a módszereket A szervezés alapjaiból átültetem a gyakorlatba.

Csodálatos tanfolyam volt – megtanította, hogy hogyan szervezzem meg jobban a dolgaimat, hogy képes legyek termelni. Rájöttem, hogy milyen elveszett voltam az életem minden területén a szervezés hiánya miatt.

Élmény volt felfedezni ezeket, és ezzel a tudással segíthetek másoknak, hogy megismerjék ezt a tanfolyamot, és így ők segíthessenek önmaguknak fejleszteni az életüket mint egyének és mint vezetők. De először saját magunkat kell megszervezni, hogy példát mutathassunk a többieknek.

Ezzel a tanfolyammal az életem 180 fokos fordulatot vett – ez egy szervezési folyamat az életem minden területén. Köszönöm ezt a tanfolyamot. Mostantól új nézőpontból kezdtem el élni az életet.” – H. P.

Kezdés most >>
Miért végezze el ezt a tanfolyamot?

Túlterheli a munkája?

A szervezetlenség pokollá teszi az életét?

A szervezés olyan tárgykör, amelyet mind a legkisebb, mind a legnagyobb tevékenységekre alkalmazni lehet. Próbáljon meg ebédet főzni úgy, hogy nincs receptje, nincs meg az összes hozzávaló, illetve nincs egy hely, ahol el lehet készíteni. Ezek az elemek alkotják a szervezést; és bár a szükséges dolgok, az alapanyagok vagy a tevékenység nagyságrendje eltérő lehet, egy autógyár létrehozása sem különbözik ettől.

Bármilyen tevékenységről legyen is szó, megfelelő szervezés nélkül nehéz lehet sikert elérni.

Itt megtalálhatja a szervezés tárgya mögött meghúzódó alapelveket. Ez a tanfolyam olyan információkat ismertet meg önnel, amelyeket bárki alkalmazhat, hogy sikeres legyen a saját életében, vagy virágzó és terjeszkedő céget építsen.

A szervezés alapjai ingyenes online tanfolyamon megtanulhatja:

  • Valójában mi is a szervezés
  • Hogyan jelölje ki a feladatokat a lehető legnagyobb termelés érdekében
  • Hogyan szervezzen úgy, hogy terméket érjen el
Kezdés most >>